Сезонът на Стрелеца е вече тук и обещава много приключения! Това

...
Сезонът на Стрелеца е вече тук и обещава много приключения! Това
Коментари Харесай

Период на бурни промени: какво да очаква всяка зодия от вълнуващия сезон на Стрелеца

Сезонът на Стрелеца е към този момент тук и дава обещание доста завършения! Т ова е интервал, който предизвиква нови благоприятни условия за напредък, развиване и проучване. Превключването от сезона на Скорпион към сезон на Стрелец ще бъде осезаемо. Това може да провокира изблик на възторг преди началото на зимата.

След като сезонът на Стрелец стартира, слънчевото величие ще бъде в Юпитер, ръководещата планета на Стрелец. За благополучие силата на Юпитер може да ускори добродушното отношение и другарските връзки.  Може да има известно в началото напрежение във връзка с отговорностите и йерархиите, когато слънцето в Стрелец е в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Тогава може да забележите, че някои от вашите връзки не протичат толкоз елементарно.  Най-добрият метод да се справите с този пренос е да изберете добре кои борби да водите.

Малко по-късно един шестмесечен цикъл ще завърши по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Комуникативната луна ще докара до забележителна смяна в общуването ви с другите. Някои може да се почувстват по-сигурни в своето просветително пътешестване, до момента в който други може да виждат голямо усъвършенстване в работата си, в случай че е основана на връзка. 

Предопределените взаимоотношения и задължения ще влязат във фокуса, когато Венера във Везни се опълчи на Северния възел в Овен и съвпадне с Южния възел във Везни на 29 ноември. Тъй като Венера се намира сред възлите на ориста, ще ви бъде от изгода да обърнете внимание на всевъзможни модели или привички които към този момент не ви служат. Съзависимостта, неналичието на взаимност и несъразмерното правене на компромиси ще би трябвало да бъдат прегледани, с цел да си осигурите по-здравословни и по-щастливи връзки.

Меркурий ще навлезе в Козирог и в предретрограден интервал на сянка от 1 декември. Тъй като планетата ще бъде в знак, ръководен от Сатурн, може да се получат по-структурирани и професионални полемики. Очаквайте да се захванете сериозно с работа по време на този пренос. Тъй като Меркурий също ще бъде във фаза преди сянка, може да желаете да внимавате какво говорите и каква сила излъчвате към света, с цел да избегнете бъдещи проблеми по време на ретроградния Меркурий, който ще стартира по-късно през декември.

Венера, планетата на любовта, парите и хубостта, ще навлезе в Скорпион на 4 декември. Въпреки че обичайна астрология афишира Венера в Скорпион за бедна на запаси, този пренос към момента може да сътвори положителни благоприятни условия. Находчивостта ще бъде основна линия на Венера в Скорпион за обезпечаване на финансови и сантиментално преференциални благоприятни условия. Въпреки това, може да се наложи да внимавате да не станете завладяващи, защото Венера в Скорпион може да докара до това.

За благополучие Венера в Скорпион ще образува тригон със Сатурн в Риби на 5 декември, тъй че този съразмерен аспект може да помогне за въздържане на всевъзможни евентуални капани при финансови договорености и сантиментални благоприятни условия.

Друга назадничавост завършва на 6 декември, когато планетата Нептун ще се насочи към Риби. Зависи от вас да внимавате за всяка илюзия, която може да пристигна с директния Нептун!

Ще се наложи да управлявате упованията си, когато Венера в Скорпион се опълчи на ретроградния Юпитер в Телец на 9 декември. Тази опозиция ще ни насърчи да ограничим вълнението си и да не се впускаме безрасъдно в нови инициативи. Това не значи, че не можете да планирате нови планове и да мечтаете самоуверено, само че би трябвало да се убедите, че сте реалисти, до момента в който вървите напред.

Нов шестмесечен цикъл ще стартира на 12 декември с новолунието в Стрелец. Тъй като това е последното новолуние за годината, това може да е идеалното време да зададете желанията си за това, което желаете да внесете в 2024 година и това, което желаете да оставите в 2023 година Тъй като Стрелецът се свързва с пътешестване, обучение и нематериалност, ще се появят нови прекарвания, свързани с такива тематики през идващите шест месеца.
 image2_16x9.png Хороскопът за НОЕМВРИ: силите се прекатурват, сполучливо отваряме нова житейска страница На фокус
Последната назадничавост за 2023 година ще стартира на 13 декември, когато Меркурий ще стане назадничав в Козирог. Неразбирателство и проблеми с пътуването несъмнено ще се случат по време на ретроградния Меркурий. Тъй като Козирогът се свързва със структурата, престижът и работа, може да изникнат някои допълнителни проблеми в тези сфери. Възможно е да има повече конфликти на его и битки за власт на работното ви място. Знайте по кое време да се отклоните от безсмислена полемика.

Слънцето в Стрелец ще направи тригон със Северния възел в Овен и секстил с Южния възел във Везни на 15 декември. Енергията, насочена към деяние, допуска, че бихте могли да се почувствате извънредно уверени, в случай че преследвате нова опция. 

Може да се наложи да изясните по какъв начин желаете да стигнете от точка А до точка Б, когато слънцето в Стрелец образува дезориентиращ квадрат с Нептун в Риби на 16 декември. Квадратът допуска, че нещо е било замъглено, тъй че може да се наложи да изгладите неяснотите, с цел да не се почувствате изгубени.

Ето какво да чака всеки зодиакален знак от осъществявания с завършения сезон на Стрелеца:
 Как сезонът на Стрелеца ще се отрази на всяка зодия  Как сезонът на Стрелеца ще се отрази на всяка зодия  Как сезонът на Стрелеца ще се отрази на всяка зодия  Как сезонът на Стрелеца ще се отрази на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР